UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-вс: 10:00–19:00

 

0
Мій кошик

Інтернет-магазин товарів для манікюру QRASA

Дівчата, такі дівчата. Завжди хочуть бути доглянутими та привабливими. Кожна дівчина відвідує б'юті процедури на постійній основі. Щоб надавати якісні послуги нейл майстрині постійно вдосконалюють рівень знань та відточують професіоналізм. Можна зробити обрізний манікюр, однотонне покриття, виконати дизайнерське оформлення нігтів, педикюр звичайний чи з пʼятами.

Нейл індустрія не стоїть на місці, на ринку зʼявляються нові інструменти, технології та корисні девайси. Все це робить процедуру якіснішою та швидшою.

Зручно, коли купити все для манікюру можна в одному місці. Welcome у світ доглянутих нігтів.

Асортимент від А до Я

Широкий вибір і наявність товарів приваблює покупців. Саме тому для улюблених клієнтів пропонується продукція на будь-який смак. А постійне оновлення товарів тішить навіть найвибагливіших з них.

У нас можна купити все для манікюру обрізного або апаратного, нарощування нігтів, роботи в області подології. Щоб краще орієнтуватись на онлайн полицях магазину ознайомтесь з позиціями у каталозі. Ми пропонуємо:

  1. Набори для манікюру 
  2. Гель-лаки (Oh La Lac, Moon Full, Kodi, Designer, Milano, UNO, Lilly Beaute, OXXI, Global Fashion, F.O.X)
  3. Обладнання для манікюру та педикюру (манікюрні лампи, фрезери, витяжки)
  4. Допоміжні засоби (ремувери, праймери, для знежирення, для кутикули, для зняття липкого шару, для зняття гель-лаку, очищувачі для пензлів, конструюючі рідини, топи, бази)
  5. Матеріали (аксесуари, пилки, бафи, пензлики, палітри, щітки, підставки, безворсові серветки, підлокітники, рукавички одноразові, апельсинові палички, тара)
  6. Все для нарощування (набори, гелі для нарощування, полігелі, форми, акрилова пудра, гелеві тіпси, допоміжні матеріали)
  7. Засоби стерилізації та дезінфекції (стерилізатори, крафтові пакети, рідини, лотки та місткості для замочування, набори) 
  8. Нейл інструменти (кусачки, ножиці, лопатки)
  9. Декор (дзеркальна втирка, стемпінги, гелі павутинки, стрази, наліпки й інше)
  10. Засоби для педикюру (терки, пододиски, змінні файли, інструменти для подології)

товари для манікюруQrasa - надійний постачальник професійних матеріалів та товарів для нігтів. Ми постійно стежимо за останніми трендами та швидко додаємо їх до каталогу. Співпрацюємо з перевіреними та провідними виробниками з усього світу.

Наша мета - надати якісні продукти та допомогти втілити творчі ідеї в області нейл-арту.

Наша команда готова проконсультувати та допомогти з вибором, щоб задовольнити ваші потреби.

Відкрийте безмежний світ можливостей з Qrasa та будьте завжди на крок попереду.

Чому ми?

  1. Help Ukraine
    Купуючи у нас, ви підтримуєте Україну. 
  2. Якість
    Працюємо з відомими брендами, продаємо товари та матеріали вищої якості.
  3. Клієнтоорієнтованість
    Команда завжди допомагає в будь-яких питаннях вибору товару, оплати та доставки. Ми надаємо максимально комфортні умови покупки та гарантуємо повне задоволення нашим сервісом.
  4. Вигідно
    Товари мають конкурентоспроможну вартість, що дозволяє кожному стати нашим клієнтом.
  5. Зручно та швидко
    Оптимальний вид шопінгу - онлайн магазин. «Відкрив – побачив – замовив».
    все для манікюруВідправка в день звернення. Оплата під час замовлення або при отриманні.
  6. Захист
    Магазин офіційно зареєстрований як товариство з обмеженою відповідальністю. Гарантуємо надійність та захист інтересів наших клієнтів.

Хто наш клієнт?

Ми тут, щоб ви були щасливими та впевненими в собі!

Доглянуті руки та гарний манікюр - успіх у будь-якій справі. Чи то робочі моменти, чи бізнес мітинг, чи побачення, чи просто зустріч з друзями.

Ми працюємо, щоб задовольнити потреби жіночого населення та частково чоловічі. Сьогодні майже всі роблять манікюр. Кожна друга дівчина хоча б раз на місяць ходить до майстра нанести покриття, з них половина нарощує нігті, інші роблять манікюр без гель лаку. Але всі вони наші клієнти.

Основна цільова аудиторія манікюрного магазину - це професійні нейл майстрині, що працюють у салонах краси, студіях або самостійно. Також до нас звертаються школи та академії, що пропонують курси для початківців чи підвищення кваліфікації вже висококваліфікованих фахівців. 

Асортимент розрахований і на звичайних покупців. Якщо є бажання і не має професійних навичок, можна придбати стартовий набір для манікюру, щоб виконувати процедуру самостійно в домашніх умовах.

Безперервний потік замовлень від постійних клієнтів і позитивні відгуки від нових додають наснаги вдосконалюватись та підтримувати якісний сервіс. 

Нас рекомендують друзям!

Види манікюру та їх особливості

Кожна дівчина унікальна і має власні уподобання та потреби. Руки та нігті також мають індивідуальні особливості, тому догляд за ними може відрізнятися. Одні вибирають класичний (ручний) манікюр, інші - апаратний.

З технікою класичного манікюру всі давно знайомі, сьогодні її використовують як в салонах краси, так і в домашніх умовах. Цей метод дозволяє забезпечити охайний вигляд нігтьової зони та доглядати за руками.

Процес ділиться на обрізний та необрізний. Перший передбачає обробку кутикули з використанням маленьких ножиць. За допомогою рослинних олій майстер помʼякшує шкіру навколо нігтя й обережно зрізає кутикулу. 

Другий метод дозволяє зберегти натуральний бар'єр, що захищає нігтьову пластину, та мінімізує пошкодження шкірного покриву.

Для класичного манікюру застосовують велику кількість допоміжних девайсів: ножиці, кусачки, різні види пилок й інше.

Апаратний манікюр полягає у використанні спеціального обладнання з фрезами.

Такий метод дозволяє виконувати процедуру в рази швидке. Підбираючи фрезери для нігтів майстер справляється як зі зняттям покриття, так і зі шліфуванням нігтьової пластини та шкіри.

На сьогоднішній день зробити вибір на користь того чи іншого способу досить не просто. Тому часто ці два методи поєднують між собою, комбінуюча техніка - must have для економії часу та якісного догляду.

Поширені питання про товари для манікюру

Які товари для манікюру обрати новачку?

Можна обрати окремі позиції або купити готовий бокс, де буде все для манікюру.

Стартовий набір включає:

  • базове покриття;
  • топ;
  • знежирювач;
  • праймер;
  • гель лак;
  • рідина для зняття гель-лаку;
  • рідина для видалення липкого шару;
  • серветки безворсові;
  • пилочка
  • баф
  • апельсинові палички
  • лампа для сушіння гель-лаку.

Рекомендуємо купити все, що потрібно для манікюру в одному місці. Це зекономить час та гроші.

Чому вигідно робити манікюр вдома?

Зробити гарний манікюр можна самостійно в домашніх умовах, для цього вам знадобиться стартовий нейл бокс. Купивши один раз все для манікюру, ви заощадите купу грошей. Також це дасть можливість змінювати колір покриття, коли вам захочеться.

Чи потрібно обрізати кутикулу?

Кутикула - виконує функцію захисного бар'єру проти бактерій і бруду. Її варто обрізати лише тоді, коли вона наростає. Часті обрізання, особливо до кореня, можуть викликати пересихання шкіри навколо нігтя. Для догляду краще використовувати пом'якшувальні засоби та апельсинову паличку або пушер, щоб її відсунути.

Які існують форми манікюру?

Кожна людина має індивідуальні особливості нігтьової пластини. У нейл індустрії виділяють велику кількість цікавих форм, основні з них:

  1. Мигдалеподібна
  2. Квадратна
  3. Мʼякий квадрат
  4. Округла
  5. Овал
  6. Балерина
  7. Стилет
  8. Пайп
  9. Скошена
  10. Бріджит
  11. Піка

Яку з них вибрати може порекомендувати майстер, в залежності від ваших уподобань, кутикули, пальців. Памʼятайте від форми манікюру залежить естетичний вигляд всього образу.

Скільки можна ходити з гель-лаком?

Рекомендується змінювати покриття кожні 2 тижні, максимум 3. Відрослий ніготь псує зовнішній вигляд, а через велику довжину можна травмувати пластину. Також важливо уникати вільного простору між нігтем і відшарованим покриттям, який може стати сприятливим середовищем для росту бактерій.

Чи можуть спеціальні лаки оздоровлювати нігті?

Вони можуть виконувати захисні функції, але не мають важелів для покращення нігтьової пластини. Ніякі мікроелементи не входять у склад подібних лаків. Щоб мати здорові нігті потрібно правильно харчуватись та приймати вітаміни (біотин, магній, кальцій, вітамін D).

Грибок під покриттям?

Правильна підготовка до манікюру та нанесення потрібних шарів (знежирювач, праймер, база, кольоровий шар, топ) виключає негерметичність. Отже, якщо процес виконаний вірно для бактерій немає необхідного середовища. Лише за травмування чи перенесення (3 тижні) може зʼявиться відслоювання.

Чи потрібно нігтям дихати?

Найпоширеніший міф, що після року безперервного покриття нігтям треба дати місяць подихати, відпочити. Нігтьова пластина - це похідна епідермісу, ороговілий шар. Він не має легень і не може насичуватися киснем. Якщо хочете, щоб нігті відпочили, варто забути про покриття до 6-ти місяців, саме стільки часу потрібно на повне відростання пластини.

Як часто потрібно міняти фрези?

Термін служби залежить від виробника та матеріалу з якого виготовлена фреза, а також інтенсивності використання. Зазвичай, алмазної вистачає на пару місяців, стальної на кілька років, а керамічної на рік. Якщо дотримуватись всіх умов по догляду можна збільшити термін експлуатації. Але потрібно памʼятати, що фрези - це витратний матеріал і з часом вони зношуються.

Чи варто купувати витяжку для манікюру?

Плюсів від витяжки для манікюру більше ніж вона коштує. Майстер і клієнт будуть менше вдихати пилу та шкідливих речовин. Зменшується бруд на робочому місці. Цей девайс незамінний при щоденних процедурах, ваш комфорт того вартує.

Відгуки про магазин
Вгору